Bezoek onze winkel in Oldeberkoop! U kunt hier natuurlijk ook op afspraak uw bestelling afhalen
0
Winkelwagen
€ 0,00
Verras uw vrienden met een tapasplank

  Karin     29-10-2015     Reacties (0)

Geeft u een dinertje voor vrienden of familie of heeft u uw zakenrelaties thuis uitgenodigd voor een buffet of de avondmaaltijd? Dan komt een olijfhouten tapasplank van Tapasplanken.nl zeer goed van pas. Hiermee kunt u uw hapjes namelijk in stijl serveren en uw gasten verrassen.

Wat maakt de houten snijplanken van Tapasplanken.nl zo uniek?


De houten snijplanken van Tapasplanken.nl zijn zo uniek doordat ze geheel zijn samengesteld uit olijfhout. Er is bij de productie ook voor gezorgd dat de vorm en de tekening van de olijfboom behouden zijn gebleven, waardoor geen enkele olijfhouten tapasplank hetzelfde is. Bij sommige serveerplanken uit onze collectie is de rand zelfs nog deels bedekt met boomschors.

Creëer een natuurlijke sfeer op tafel met onze olijfhouten keukenproducten


Doordat de tapasplanken geheel zijn samengesteld uit olijfhout geven ze een natuurlijke en rustige sfeer op tafel. Dit effect kunt u nog versterken door ook een aantal andere olijfhouten keukenproducten op tafel te zetten, zoals een olijfhouten schaal of een mooie broodmand. Zo kunt u een geheel buffet of een heerlijke avondmaaltijd op een exclusieve wijze serveren! Verschillende soorten keukenproducten van 100% olijfhout kunt u op Tapasplanken.nl bestellen tegen een voordelige prijs!

Lees meer

Voor- en nadelen van houten snijplanken

  Karin     29-10-2015     Reacties (0)

Voor- en nadelen van houten snijplanken


Er zijn al vele discussies geweest over het gebruik van houten snijplanken in de keuken. Het geeft een mooie natuurlijke sfeer en de keukenplanken gaan een lange tijd mee, maar is het wel zo hygiënisch? Wat zijn nu eigenlijk de voor- en nadelen van houten snijplanken?

Voordelen van houten snijplanken

• Geven een natuurlijke sfeer
• Duurzaam materiaal
• Snijvlak van messen beschadigt niet snel
• Milieuvriendelijker dan andere snijplanken


Nadelen van houten tapasplanken

• Etensresten kunnen in het hout achterblijven
• Hout kan krom gaan trekken
• Kunnen niet in de vaatwasser


Hoe zit het dan met snijplanken van olijfhout?

Een snijplank gemaakt van olijfhout heeft dezelfde voor- en nadelen als snijplanken van ander hout. Er zullen echter niet zo snel etensresten in olijfhout trekken, omdat het oliehoudend is. Daarnaast is het één van de hardste houtsoorten ter wereld en daarom zullen olijfhouten serveerplanken nog langer meegaan.


Het krom trekken van het hout gebeurt vaak alleen als u de plank niet goed droog maakt of in water laat liggen. Bij olijfhout is dit ook nog eens minder snel het geval, omdat het erg stevig materiaal is. Als u het niet erg vindt om een keukenplank met de hand te wassen en u zorgt ervoor dat het product zoveel mogelijk droog blijft, dan is een olijfhouten snijplank zeker de beste keuze!

Lees meer

Snijplanken zijn vaak viezer dan een toiletbril

  Karin     29-10-2015     Reacties (0)

In het gemiddelde huishouden blijken snijplanken niet goed genoeg te worden schoongemaakt. Het lijkt er zelfs op dat u uw vlees of groenten nog beter kunt snijden op een toiletbril! Deze bevat namelijk in veel gevallen minder bacteriën dan een keukenplank.

Onderzoek naar de vieste voorwerpen in huis


De keuken is hoe dan ook de plek in huis waar de meeste bacteriën aanwezig zijn. De keukenspons is het vieste voorwerp in huis en vlak daarna komen ook de vaatdoeken en snijplanken. Bij dit onderzoek waren in totaal 180 huishoudens.

Houten snijplanken goed schoonhouden


Het nadeel van houten snijplanken is het feit dat er meer etensresten in zullen trekken, waardoor de kans nog groter is dat er bacteriën achter blijven. Gelukkig zijn onze olijfhouten keukenplanken oliehoudend en er trekken dan ook minder snel etensresten in. Toch is het van belang om de tapasplanken goed schoon te houden. U kunt ze niet in de vaatwasser stoppen, maar u kunt ze wel goed reinigen met behulp van een zachte borstel of een doekje en wat lauwwarm water.

Lees meer

Geen kerstpakket geeft gebrek aan motivatie

  Karin     29-10-2015     Reacties (0)

Geen kerstpakket zorgt voor een gebrek aan motivatie


Sommige werkgevers twijfelen er misschien over of een kerstpakket wel zo nodig is. Elke werknemer is anders en het is dan ook moeilijk om iets te vinden wat ze allemaal leuk vinden. En wat moet iemand nu met een pakket waar hij niets aan heeft? Toch is het van belang om uw werkgevers een kerstcadeau te geven, want dit geeft hen weer extra motivatie om hun werk uit te voeren. Werknemers verwachten dat hun baas waardering uit voor het werk dat ze hebben geleverd. Juist in december wordt er gerekend op een extra beloning en een kerstpakket is natuurlijk al decennia lang traditie bij bijna elk bedrijf. Geef uw werknemers dus altijd een kerstgeschenk aan het einde van het jaar, zelfs al is het maar iets kleins. Zo zullen ze hun motivatie niet verliezen en blijven ze hun werk met plezier doen. Zoekt u nog een klein geschenk of een wat groter kerstpakket dat u cadeau kunt doen aan uw werknemers? In de categorie cadeaus op Tapasplanken.nl vindt u prachtige git sets van verschillende formaten die erg leuk zijn om met de feestdagen weg te geven!

Lees meer

3 heerlijke tapashapjes

  Karin     29-10-2015     Reacties (0)

3 heerlijke tapashapjes


Wilt u een heerlijke tapasmaaltijd serveren voor uw gasten, maar weet u niet welke tapashapjes u moet serveren? In de onderstaande video kunt u zien hoe u in korte tijd drie simpele tapashapjes bereidt. 

Lees meer| Meer

Over ons

Tapasplanken.nl is de webshop op het gebied van olijfhouten producten. U kunt de producten eenvoudig online bestellen. De meeste producten leveren wij uit voorraad. Heeft u specifieke wensen? Neemt u dan contact met ons op, wij denken graag met u mee!

Onze winkel

Wilt u liever de producten eerst bekijken voordat u ze aanschaft? Neemt u dan een kijkje in onze winkel. 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop