Bezoek onze winkel in Oldeberkoop! U kunt hier natuurlijk ook op afspraak uw bestelling afhalen
0
Winkelwagen
€ 0,00
Originele cadeautjes op Tapasplanken.nl

  Karin     29-10-2015     Reacties (0)

Originele cadeautjes op Tapasplanken.nl


Zoekt u nog een leuk sinterklaascadeau voor uw moeder of een kerstgeschenk voor uw partner? Of misschien wilt u een kerstpakket cadeau doen aan uw werknemers of een relatiegeschenk versturen naar uw zakenrelaties? Op Tapasplanken.nl hebben we originele pakketjes samengesteld van onze duurzame producten die heel leuk zijn om weg te geven!

Olijfhouten keukenproducten en heerlijke olijfolie


Sinds kort kunt u op Tapasplanken.nl ook een categorie vinden met cadeautjes. Deze pakketten bestaan meestal uit een olijfhouten keukenproduct (zoals een tapasplank of broodmand), één of meerdere flesjes olijfolie en soms ook nog een boek of servetten. Deze houten snijplank met 3 flesjes olijfolie is bijvoorbeeld erg leuk om weg te geven, maar u kunt ook dit broodmandje met extra vierge olijfolie aan iemand cadeau doen. Verras een familielid, kennis of zakenrelatie met een origineel cadeau van Tapasplanken.nl!

Lees meer

Top 3 tapasbars in Nederland

  Karin     29-10-2015     Reacties (0)

Top 3 Tapasbars in Nederland


In Nederland is er tegenwoordig in bijna iedere stad wel minimaal één tapasbar te vinden. Maar bij welke tapasrestaurants kunt u nu echt lekker eten en waar is de service optimaal? In dit blogartikel geven we een top 3 van tapasbars in Nederland.

1. Vamos a Ver (Amsterdamse Pijp)


Vamos a Ver in de Amsterdamse Pijp is een prachtig restaurant met houten tafels, warme kleuren en een schitterende muurschildering. Hier heerst een echte Spaanse sfeer en het is dan ook niet zo vreemd dat de kok ook een Spanjaard is. De tapashapjes zien er zeer goed uit en smaken ook verrukkelijk.

2. Pepe's (Wijk van Duurstede)


Pepe's in Wijk van Duurstede is een mooi restaurant met een open keuken. Hier kunt u genieten van allerlei verschillende Spaanse en Italiaanse hapjes. De maaltijdhapjes zijn zeer smaakvol, maar ook de toetjes doen het erg goed!

3. La Bodega (Maastricht)


La Bodega in Maastricht is een authentiek restaurant dat is gevestigd in een pand uit de zeventiende eeuw. De wanden in deze tapasbar zijn bedekt met schitterende Moorse wandtegels. De gerechten worden geserveerd door Spaanse medewerkers en smaken heerlijk.

Lees meer

Verras uw vrienden met een tapasplank

  Karin     29-10-2015     Reacties (0)

Geeft u een dinertje voor vrienden of familie of heeft u uw zakenrelaties thuis uitgenodigd voor een buffet of de avondmaaltijd? Dan komt een olijfhouten tapasplank van Tapasplanken.nl zeer goed van pas. Hiermee kunt u uw hapjes namelijk in stijl serveren en uw gasten verrassen.

Wat maakt de houten snijplanken van Tapasplanken.nl zo uniek?


De houten snijplanken van Tapasplanken.nl zijn zo uniek doordat ze geheel zijn samengesteld uit olijfhout. Er is bij de productie ook voor gezorgd dat de vorm en de tekening van de olijfboom behouden zijn gebleven, waardoor geen enkele olijfhouten tapasplank hetzelfde is. Bij sommige serveerplanken uit onze collectie is de rand zelfs nog deels bedekt met boomschors.

Creëer een natuurlijke sfeer op tafel met onze olijfhouten keukenproducten


Doordat de tapasplanken geheel zijn samengesteld uit olijfhout geven ze een natuurlijke en rustige sfeer op tafel. Dit effect kunt u nog versterken door ook een aantal andere olijfhouten keukenproducten op tafel te zetten, zoals een olijfhouten schaal of een mooie broodmand. Zo kunt u een geheel buffet of een heerlijke avondmaaltijd op een exclusieve wijze serveren! Verschillende soorten keukenproducten van 100% olijfhout kunt u op Tapasplanken.nl bestellen tegen een voordelige prijs!

Lees meer

Voor- en nadelen van houten snijplanken

  Karin     29-10-2015     Reacties (0)

Voor- en nadelen van houten snijplanken


Er zijn al vele discussies geweest over het gebruik van houten snijplanken in de keuken. Het geeft een mooie natuurlijke sfeer en de keukenplanken gaan een lange tijd mee, maar is het wel zo hygiënisch? Wat zijn nu eigenlijk de voor- en nadelen van houten snijplanken?

Voordelen van houten snijplanken

• Geven een natuurlijke sfeer
• Duurzaam materiaal
• Snijvlak van messen beschadigt niet snel
• Milieuvriendelijker dan andere snijplanken


Nadelen van houten tapasplanken

• Etensresten kunnen in het hout achterblijven
• Hout kan krom gaan trekken
• Kunnen niet in de vaatwasser


Hoe zit het dan met snijplanken van olijfhout?

Een snijplank gemaakt van olijfhout heeft dezelfde voor- en nadelen als snijplanken van ander hout. Er zullen echter niet zo snel etensresten in olijfhout trekken, omdat het oliehoudend is. Daarnaast is het één van de hardste houtsoorten ter wereld en daarom zullen olijfhouten serveerplanken nog langer meegaan.


Het krom trekken van het hout gebeurt vaak alleen als u de plank niet goed droog maakt of in water laat liggen. Bij olijfhout is dit ook nog eens minder snel het geval, omdat het erg stevig materiaal is. Als u het niet erg vindt om een keukenplank met de hand te wassen en u zorgt ervoor dat het product zoveel mogelijk droog blijft, dan is een olijfhouten snijplank zeker de beste keuze!

Lees meer

Snijplanken zijn vaak viezer dan een toiletbril

  Karin     29-10-2015     Reacties (0)

In het gemiddelde huishouden blijken snijplanken niet goed genoeg te worden schoongemaakt. Het lijkt er zelfs op dat u uw vlees of groenten nog beter kunt snijden op een toiletbril! Deze bevat namelijk in veel gevallen minder bacteriën dan een keukenplank.

Onderzoek naar de vieste voorwerpen in huis


De keuken is hoe dan ook de plek in huis waar de meeste bacteriën aanwezig zijn. De keukenspons is het vieste voorwerp in huis en vlak daarna komen ook de vaatdoeken en snijplanken. Bij dit onderzoek waren in totaal 180 huishoudens.

Houten snijplanken goed schoonhouden


Het nadeel van houten snijplanken is het feit dat er meer etensresten in zullen trekken, waardoor de kans nog groter is dat er bacteriën achter blijven. Gelukkig zijn onze olijfhouten keukenplanken oliehoudend en er trekken dan ook minder snel etensresten in. Toch is het van belang om de tapasplanken goed schoon te houden. U kunt ze niet in de vaatwasser stoppen, maar u kunt ze wel goed reinigen met behulp van een zachte borstel of een doekje en wat lauwwarm water.

Lees meer| Meer

Over ons

Tapasplanken.nl is de webshop op het gebied van olijfhouten producten. U kunt de producten eenvoudig online bestellen. De meeste producten leveren wij uit voorraad. Heeft u specifieke wensen? Neemt u dan contact met ons op, wij denken graag met u mee!

Onze winkel

Wilt u liever de producten eerst bekijken voordat u ze aanschaft? Neemt u dan een kijkje in onze winkel. 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop