Bezoek onze winkel in Oldeberkoop! U kunt hier natuurlijk ook op afspraak uw bestelling afhalen
0
Winkelwagen
€ 0,00
Smaakvolle duurzame olijfhouten producten, voor in de in keuken of op tafel


Weergave:
  3 / 3  Bezig met laden...
  1 2  3   

In ons assortiment vindt u eveneens een set met amuse bordjes en een enkel tapasbord die wat groter is. U kunt daarnaast kiezen voor een kaasplankje om uw hapjes op te dienen. Ander mooi keukengereedschap zijn de houten broodmanden van Pure Olive Wood en de houten onderzetters van L ' Art du Bois.

Houten keukenproducten om eten te bereiden
 

De merken L ' Art du Bois en Pure Olive Wood produceren ook mooie olijfhouten snijplanken. U kunt bijvoorbeeld een houten keukenplank bestellen. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Kruiden kunt u fijnmalen met behulp van een olijfhouten vijzel en stamper. 

Bestek gemaakt van olijfhout
 

Andere keukenproducten van het merk Pure Olive Wood zijn de houten amuselepel die o.a. bedoeld zijn voor tapas. Het is ook mogelijk om een losse amuselepel of olijfhouten lepel van dit merk te bestellen. Van het merk L ' Art du Bois zijn er eveneens tapaslepeltjes en amuselepels verkrijgbaar. Daarnaast vindt u in ons assortiment een houten honinglepel, botermesje, spatel, slacouvert en pinchos. Voor de Spaanse pinchos kunt u eveneens een ronde pinchohouder bij ons bestellen.| Meer

Over ons

Tapasplanken.nl is de webshop op het gebied van olijfhouten producten. U kunt de producten eenvoudig online bestellen. De meeste producten leveren wij uit voorraad. Heeft u specifieke wensen? Neemt u dan contact met ons op, wij denken graag met u mee!

Onze winkel

Wilt u liever de producten eerst bekijken voordat u ze aanschaft? Neemt u dan een kijkje in onze winkel. 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop