Bezoek onze winkel in Oldeberkoop! U kunt hier natuurlijk ook op afspraak uw bestelling afhalen
0
Winkelwagen
€ 0,00


Weergave:
 

Goede serveerplanken zijn onmisbaar bij een diner, borrel of feestje. Lekkere hapjes worden nóg smakelijker als ze mooi geserveerd worden! Zeker als je gasten hebt, is de presentatie misschien wel net zo belangrijk als de smaak van het eten. Een serveerplank is ideaal om kleine gerechten of hapjes te serveren. Je kunt de serveerplanken gewoon op tafel zetten, of er mee rond gaat om het eten uit te delen, alle lekkers wat er op ligt wordt in ieder geval meteen mooi gepresenteerd. Als je meerdere soorten snacks of hapjes hebt, serveer je deze op meerdere planken of je maakt een grote gesorteerde plank met alle hapjes er op. Of je nu een feestje met veel gasten viert, of een gezellige avond met z'n tweeën, je hapjes serveer je mooi en makkelijk op een serveerplank!

Houten serveerplanken

Een houten serveerplank heeft een unieke uitstraling: natuurlijk en robuust. In welke stijl je je tafel ook dekt, of welk servies je ook gebruikt, een naturel houten serveerplank past er qua stijl en kleur altijd wel bij. De houten planken zien er mooi uit, zonder te opvallend te zijn, zodat het eten wat er op ligt alle aandacht krijgt. Gemaakt van hoogwaardige houtsoorten, zoals beuken- of olijfhout, zijn deze serveerplanken van de beste kwaliteit. Stevig, makkelijk schoon te maken en ze gaan bovendien lang mee. Ze hebben weinig onderhoud nodig en je hebt er jaren plezier van.

Serveerplank hout

In onze webshop hebben we een uitgebreid assortiment houten serveerplanken. Er zijn verschillende afmetingen verkrijgbaar, zodat je altijd wel een passend formaat vind. Ook is het mogelijk om een set aan te schaffen, zodat je meerdere maten van dezelfde plank hebt. Als je meerdere serveerplanken van hout gebruikt, ziet het er natuurlijk extra mooi uit als dit allemaal dezelfde zijn. Alle serveerplanken hebben een handige handgreep, zodat je ze makkelijk kunt vasthouden en dragen. Een serveerplank van hout is hartstikke handig en ziet er ook nog eens prachtig uit, bestel de jouwe dus snel op Tapasplanken.nl!| Meer

Informatie

Tapasplanken.nl is de webshop op het gebied van olijfhouten producten. U kunt de producten eenvoudig online bestellen. De meeste producten leveren wij uit voorraad. Heeft u specifieke wensen? Neemt u dan contact met ons op, wij denken graag met u mee!

Over ons

Tapasplanken.nl is de webshop op het gebied van olijfhouten producten. U kunt de producten eenvoudig online bestellen. De meeste producten leveren wij uit voorraad. Heeft u specifieke wensen? Neemt u dan contact met ons op, wij denken graag met u mee!

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Powered by CCV Shop software webshop