Bezoek onze winkel in Oldeberkoop! U kunt hier natuurlijk ook op afspraak uw bestelling afhalen
0
Winkelwagen
€ 0,00
Weergave:
 

Porseleinen kommen van Tokyo Design Studio

Tokyo Design Studio is een populair merk dat porseleinen keukenproducten produceert, waaronder deze mooie kommen. Het merk komt oorspronkelijk uit Japan en de designs zijn dan ook gebaseerd op de Japanse cultuur. U ziet de elegantie en bescheidenheid van deze cultuur terug in de ontwerpen. De kommen zijn gemaakt van hoogwaardig porselein en op een prachtige manier afgewerkt.

Eigenschappen van porselein

Porselein heeft een aantal goede eigenschappen en daarom worden keukenproducten ook vaak van dit materiaal gemaakt. Zo is het bijvoorbeeld hygiënisch in gebruik, waardoor het ideaal is voor gebruik in de keuken. Porselein kan ook hoge temperaturen verdragen en de kommen zijn dus ovenbestendig. Daarnaast neemt het geen geuren en smaken op en zure of zoute producten beschadigen het materiaal niet. Zelfs na intensief gebruik blijft de kleur nog goed behouden, waardoor de porseleinen kommen lange tijd mooi blijven.

Losse kommen of gift sets

Op Tapasplanken.nl vindt u een aantal losse kommen uit het assortiment van Tokyo Design Studio. Alle kommen zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben een prachtig design. U kunt echter ook mooie gift sets bij ons bestellen die bestaan uit vier verschillende porseleinen kommen. Ideaal om aan iemand cadeau te doen, maar het is natuurlijk ook heel leuk om zelf een set van deze kommen in huis te hebben!

Waarvoor kunt u deze kommen gebruiken?

De porseleinen kommen van Tokyo Design Studio kunt u gebruiken voor het opdienen van tapashapjes. Maar u kunt er natuurlijk ook andere snacks mee serveren! De kommen kunnen daarnaast worden gebruikt als soepkommen of u kunt ze gebruiken voor het opdienen van sauzen. Het maakt niet uit welke voedingsmiddelen u met deze kommen serveert; ze staan in ieder geval heel leuk op tafel!| Meer

Over ons

Tapasplanken.nl is de webshop op het gebied van olijfhouten producten. U kunt de producten eenvoudig online bestellen. De meeste producten leveren wij uit voorraad. Heeft u specifieke wensen? Neemt u dan contact met ons op, wij denken graag met u mee!

Onze winkel

Wilt u liever de producten eerst bekijken voordat u ze aanschaft? Neemt u dan een kijkje in onze winkel. 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop