Bezoek onze winkel in Oldeberkoop! U kunt hier natuurlijk ook op afspraak uw bestelling afhalen
0
Winkelwagen
€ 0,00
Weergave:
 

Porseleinen keukenproducten van Tokyo Design Studio

Tokyo Design Studio is een Japans merk dat keukenproducten produceert van hoogwaardig porselein. In de designs van deze producten kunt u de Japanse cultuur terug zien. De elegante ontwerpen, strakke lijnen en kleurrijke vormgeving geven de keukenproducten een unieke, luxe uitstraling.

Eigenschappen van porselein

Porselein is hygiënisch in gebruik en wordt daarom ook vaak gebruikt voor keukenproducten. Ook is het zo dat dit materiaal geen smaken en geuren opneemt en niet wordt aangetast door zoute of zure producten. Verder kan porselein hoge temperaturen verdragen en u kunt de keukenproducten van Tokyo Design Studio daarom ook gebruiken om iets te bakken in de oven. Daarnaast blijven porseleinen keukenproducten ook lange tijd mooi, omdat de kleuren door het porselein goed behouden blijven.

Verschillende porseleinen keukenproducten

Op Tapasplanken.nl bieden wij een aantal porseleinen keukenproducten uit het assortiment van Tokyo Design Studio aan. U vindt in onze webshop onder andere een aantal prachtige schalen en kommen, sushi sets en thee- en koffiesets. De exclusieve designs van deze producten staan fantastisch in combinatie met onze olijfhouten tapasplanken!

Geef iemand een set cadeau!

U kunt een van onze porseleinen producten aanschaffen om te gebruiken in uw eigen keuken, maar het is ook heel leuk om iemand een set cadeau te doen! Hiervoor kunt u kiezen voor een van onze gift sets of u kunt iemand verrassen met een sushiset of koffie- of theeset. Wilt u echt een mooi geschenk samenstellen? Ga dan voor een set porselein in combinatie met een van onze tapasplanken!| Meer

Over ons

Tapasplanken.nl is de webshop op het gebied van olijfhouten producten. U kunt de producten eenvoudig online bestellen. De meeste producten leveren wij uit voorraad. Heeft u specifieke wensen? Neemt u dan contact met ons op, wij denken graag met u mee!

Onze winkel

Wilt u liever de producten eerst bekijken voordat u ze aanschaft? Neemt u dan een kijkje in onze winkel. 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop