Bezoek onze winkel in Oldeberkoop! U kunt hier natuurlijk ook op afspraak uw bestelling afhalen
0
Winkelwagen
€ 0,00
Olijfhouten snijplank van L ' Art du Bois 40 - 50 cm
0 Reviews | Review toevoegen

Mooie tapasplank gemaakt van 100% olijfhout

EAN

 

€ 45,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Olijfhouten snijplank van L ' Art du Bois 40 - 50 cm lang

 

Met deze olijfhouten snijplank zet u een exclusief product op tafel! Het keukengereedschap is voor 100% gemaakt van olijfhout en bij de productie zijn de tekening en de vorm van de olijfboom behouden gebleven. Dat maakt de houten snijplanken van L ' Art du Bois zo uniek. Bij sommige tapasplanken is de rand nog deels bedekt met boomschors en dat versterkt het natuurlijke effect nog meer!

Materiaal eigenschappen

Aangezien de keukenplanken geheel zijn vervaardigd uit olijfhout, bestaan ze dus enkel uit natuurlijk materiaal. Olijfhout is één van de hardste houtsoorten ter wereld en de keukenproducten zijn dan ook zeer stevig en duurzaam. Een andere goede eigenschap van dit hout is dat het oliehoudend is, waardoor etensresten minder snel in het hout zullen trekken.

Voordelen van de olijfhouten tapasplank

Olijfhout heeft meerdere goede eigenschappen en daarom heeft deze olijfhouten snijplank van L ' Art du Bois ook een aantal voordelen ten opzichte van andere snijplanken. De voordelen hebben we hieronder voor u opgesomd:

• Exclusief keukenproduct met unieke vorm en tekening
• Materiaal is stevig en duurzaam
• Hygiënisch in gebruik
• Geheel vervaardigd uit natuurlijk materiaal
• Kan ook worden gebruikt als hapjesplank of kaasplank

Onderhoud van de olijfhouten snijplank

Wilt u de olijfhouten snijplank zo lang mogelijk mooi houden? Dan moet u hem niet wassen in de vaatwasser, maar voor de reiniging een natte doek of een borsteltje gebruiken. Het is ook goed om de keukenplank zo nu en dan in te wrijven met een beetje olijfolie, want dit zorgt ervoor dat de glans en kleur beter behouden blijven.

Specificaties

• Lengtemaat: 40 - 50 cm

De breedtemaat van deze tapasplank kunnen we niet opgeven, omdat deze erg varieert per plank! Wilt u de exacte maten weten? Neem dan telefonisch contact met ons op!

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Over ons

Tapasplanken.nl is de webshop op het gebied van olijfhouten producten. U kunt de producten eenvoudig online bestellen. De meeste producten leveren wij uit voorraad. Heeft u specifieke wensen? Neemt u dan contact met ons op, wij denken graag met u mee!

Onze winkel

Wilt u liever de producten eerst bekijken voordat u ze aanschaft? Neemt u dan een kijkje in onze winkel. 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop