Bezoek onze winkel in Oldeberkoop! U kunt hier natuurlijk ook op afspraak uw bestelling afhalen
0
Winkelwagen
€ 0,00
Mooie schaal van Pure Olive Wood 12 cm - Tapasplanken.nl
Mooie schaal van Pure Olive Wood 12 cm
Reviews | Review toevoegen

Duurzaam keukenproduct gemaakt van olijfhout

EAN

8718546630224  

€ 7,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Mooie schaal van Pure Olive Wood 12 cm


Wilt u uw hapjes op een originele manier serveren? Bestel dan dit prachtige olijfhouten schaaltje uit de productielijn Pure Olive Wood van Bowls and Dishes en serveer hierin chips, nootjes, olijven of rozijnen! Met dit keukenproduct zet u een uniek product op tafel, aangezien iedere schaal de tekening en vorm heeft van de olijfboom waaruit het hout is vervaardigd.

Waar is deze schaal van gemaakt?

De houten keukenproducten van Pure Olive Wood zijn allemaal voor 100% vervaardigd uit olijfhout. Olijfhout is één van de hardste houtsoorten ter wereld, waardoor de schaaltjes stevig en duurzaam zijn. Een andere goede eigenschap van olijfhout is dat het oliehoudend is. Hierdoor zullen etensresten niet zo snel in het hout trekken en de mooie schaal is dan ook zeer hygiënisch in gebruik.

Waarom kiezen voor dit houten schaaltje?

De unieke vorm en tekening zorgen ervoor dat deze mooie schaal van Tapasplanken.nl een origineel product is om op tafel te zetten. Alle voordelen van het schaaltje vindt u hieronder in een overzichtelijk lijstje:

• Helemaal vervaardigd uit olijfhout
• Eén van de hardste houtsoorten ter wereld
• Etensresten trekken niet snel in het hout
• Ieder schaaltje heeft een andere vorm en tekening

Hoe kunt u het vlakke kommetje onderhouden?

Deze mooie schaal dient u niet in de vaatwasser te stoppen, want hier is het niet geschikt voor. U kunt het schaaltje reinigen met een natte doek of een zachte borstel. Gebruik hierbij lauwwarm water en wat zeep. Natuurlijk wilt u dat het liefst dat het keukenproduct zijn glans en kleur behoudt. Hier kunt u voor zorgen door het keukenbakje eens in de zoveel tijd in te smeren met olijfolie.

Specificaties van de houten schaal

• Doorsnede: 12 cm
• Ook verkrijgbaar met een doorsnede van 10 cm of 14 cm

Review toevoegen

Bedankt voor het schrijven van een review. Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Dit om spam te voorkomen. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Over ons

Tapasplanken.nl is de webshop op het gebied van olijfhouten producten. U kunt de producten eenvoudig online bestellen. De meeste producten leveren wij uit voorraad. Heeft u specifieke wensen? Neemt u dan contact met ons op, wij denken graag met u mee!

Onze winkel

Wilt u liever de producten eerst bekijken voordat u ze aanschaft? Neemt u dan een kijkje in onze winkel. 

Inschrijven voor de nieuwsbrief




Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop