Bezoek onze winkel in Oldeberkoop! U kunt hier natuurlijk ook op afspraak uw bestelling afhalen
0
Winkelwagen
€ 0,00
Maatwerk voor bedrijven en particulieren

Gegraveerde houten snijplanken

Wanneer u iemand een origineel cadeau wilt geven, is het altijd lastig om weer wat origineels te verzinnen. Daar heeft Tapasplanken wat op verzonnen. Tapasplanken.nl biedt u namelijk een exclusieve service: een gegraveerde houten snijplanken! U kunt bij ons een tapasplank bestellen en aangeven wat u hierop wilt laten graveren. Wij sturen de snijplank vervolgens door naar een van onze graveurs en uw logo, bedrijfsnaam of tekst wordt door hen met een laser in de plank gegraveerd. Wij zorgen voor maatwerk naar uw wens. Het enige wat u hoeft te doen is de tekst of het logo en eventuele andere bestanden aan te leveren. Met een gegraveerde houten snijplank geeft u een origineel cadeau aan uw klanten, vrienden of familie. Benieuwd naar de mogelijkheden van Tapasplanken.nl? Bekijk de site of neem contact met ons op.

Stappenplan
Stap 1: Kies uw plank

Allereerst kiest u een geschikte plank die u wenst te bedrukken.

U heeft bij ons keuze uit alle planken die op de website staan.
Stap 2: Kies uw tekst/logo

Wanneer u een geschikte plank gevonden heeft, bepaald u uw tekst en/of logo dat u graag op de tapasplank wilt laten graveren.

Stap 3: Kies uw lettertype

Geef in het bestelformulier aan, in welk soort en welk formaat lettertype u uw tekst op de plank gedrukt wilt hebben.

Bekijk lettertypes
Stap 4: Positie drukking

Geef vervolgens aan op welke plek op de plank u uw bedrukking wilt laten drukken. Twijfelt u? Wij helpen u hier graag mee!

Bel: 085 - 27 333 66
Stap 5: Mail ons uw keuze

Wanneer u een keuze heeft gemaak, kunt u uw keuzes mailen naar info@tapasplanken.nl

  • Logo's dienen in eps. bestanden aangeleverd te worden.
  • Wanneer u graag een tekst op de tapasplank wilt, vermeld dan ook de naam van het lettertype in uw mail.

Snijplank met tekst bestellen

Een snijplank met tekst is natuurlijk een leuk en origineel geschenk. Iedere plank is uit te voeren met talloze teksten. Maar je kunt ook een bedrijfslogo bijvoorbeeld erop plaatsen. U kunt uw snijplank uniek maken met een gepersonaliseerde tekst, uiteraard kunt u zelf het lettertype en de grootte van het lettertype kiezen. Als u uw houten snijplank(en) wilt laten graveren, dient u eerst telefonisch contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken. Daarna stuurt u ons de benodigde bestanden toe en geven wij de prijsopgave op. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u het product bestellen. Na de betaling sturen wij de aangeleverde materialen en uw bestelling door naar de graveur om de tekst en/of het logo erin te laten graveren. Zodra de snijplank is gegraveerd wordt hij door de graveur direct naar u doorgestuurd. Doordat de snijplank nog gegraveerd moet worden, duurt het iets langer dan de andere bestellingen op de website. Houten snijplank graveren? Tapasplanken zorgt samen met u voor een originele snijplank.

 

Snijplank met eigen tekst

Bent u op zoek naar een origineel cadeau voor uzelf, uw klanten, vrienden of familie? Dan is een gegraveerde houten snijplank het perfecte cadeau. De houten snijplank wordt door specialisten met uiterste precisie gegraveerd. De planken zijn te verkrijgen in verschillende soorten en maten. De prijs van het graveren hangt af van het formaat en de complexiteit van de tekst en/of het logo en daarom is deze prijs op aanvraag. Tapasplanken.nl biedt deze service tot 1 juni aan als een extra service. De kosten van het graveren en de extra verzendkosten komen voor uw rekening, maar aan de service van Tapasplanken.nl zijn geen kosten verbonden. Wilt u meer informatie over het laser graveren of wilt u een prijsopgave ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Bent u op zoek naar een houten snijplank met tekst? Bekijk de vele mogelijkheden die Tapasplanken u kan bieden!

Bestel hier direct uw gegraveerde tapasplanken!

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Impressie van bedrijven die u voor gingen


| Meer

Over ons

Tapasplanken.nl is de webshop op het gebied van olijfhouten producten. U kunt de producten eenvoudig online bestellen. De meeste producten leveren wij uit voorraad. Heeft u specifieke wensen? Neemt u dan contact met ons op, wij denken graag met u mee!

Onze winkel

Wilt u liever de producten eerst bekijken voordat u ze aanschaft? Neemt u dan een kijkje in onze winkel. 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop