Bezoek onze winkel in Oldeberkoop! U kunt hier natuurlijk ook op afspraak uw bestelling afhalen
0
Winkelwagen
€ 0,00Gegraveerde houten snijplanken

 

Tapasplanken.nl biedt nu een exclusieve service: gegraveerde houten snijplanken! U kunt bij ons een tapasplank bestellen en aangeven wat u hierop wilt laten graveren. Wij sturen de snijplank vervolgens door naar een van onze graveurs en uw logo, bedrijfsnaam of tekst wordt door hen met een laser in de plank gegraveerd. Het enige wat u hoeft te doen is de tekst of het logo en eventuele andere bestanden aan te leveren!

Snijplank met tekst


Een snijplank met tekst is natuurlijk een leuk geschenk. Iedere plank is uit te voeren met talloze teksten. Maar je kunt ook een bedrijfslogo bijvoorbeeld erop plaatsen. Je kunt je snijplank uniek maken met een gepersonaliseerde tekst, uiteraard kun je zelf je lettertype kiezen.

Gegraveerde snijplank


Een gegraveerde snijplank is natuurlijk maatwerk. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op. 

Hoe werkt het precies?

Als u uw houten snijplank(en) wilt laten graveren, dient u eerst telefonisch contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken. Daarna stuurt u ons de benodigde bestanden toe en geven wij de prijsopgave op. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u het product bestellen.

 

Na de betaling sturen wij de aangeleverde materialen en uw bestelling door naar de graveur om de tekst en/of het logo erin te laten graveren. Zodra de snijplank is gegraveerd wordt hij door de graveur direct naar u doorgestuurd. Houd er rekening mee dat de levertijd van de gegraveerde houten snijplanken minstens een week is.

 

Wat zijn de kosten?

De prijs van het graveren hangt af van het formaat en de complexiteit van de tekst en/of het logo en daarom is deze prijs op aanvraag. Tapasplanken.nl biedt deze service tot 1 juni aan als een extra service. De kosten van het graveren en de extra verzendkosten komen voor uw rekening, maar aan de service van Tapasplanken.nl zijn nu nog geen kosten verbonden. Wees er daarom snel bij!

 

Wilt u meer informatie over het laser graveren of wilt u een prijsopgave ontvangen? Bel ons dan op 085 - 27 333 66!Weergave:
 


| Meer

Informatie

Tapasplanken.nl is de webshop op het gebied van olijfhouten producten. U kunt de producten eenvoudig online bestellen. De meeste producten leveren wij uit voorraad. Heeft u specifieke wensen? Neemt u dan contact met ons op, wij denken graag met u mee!

Over ons

Tapasplanken.nl is de webshop op het gebied van olijfhouten producten. U kunt de producten eenvoudig online bestellen. De meeste producten leveren wij uit voorraad. Heeft u specifieke wensen? Neemt u dan contact met ons op, wij denken graag met u mee!

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Powered by CCV Shop software webshop