Keukengerei

In ons assortiment vindt u eveneens een set met amuse bordjes en een enkel tapasbord die wat groter is. U kunt daarnaast kiezen voor een kaasplankje om uw hapjes op te dienen. Ander mooi keukengereedschap zijn de houten broodmanden van Pure Olive Wood en de houten onderzetters van L ' Art du Bois.

Houten keukenproducten om eten te bereiden

De merken L ' Art du Bois en Pure Olive Wood produceren ook mooie olijfhouten snijplanken. U kunt bijvoorbeeld een houten keukenplank bestellen. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Kruiden kunt u fijnmalen met behulp van een olijfhouten vijzel en stamper.

Bestek gemaakt van olijfhout

Andere keukenproducten van het merk Pure Olive Wood zijn de houten amuselepel die o.a. bedoeld zijn voor tapas. Het is ook mogelijk om een losse amuselepel of olijfhouten lepel van dit merk te bestellen. Van het merk L ' Art du Bois zijn er eveneens tapaslepeltjes en amuselepels verkrijgbaar. Daarnaast vindt u in ons assortiment een houten honinglepel, botermesje, spatel, slacouvert en pinchos. Voor de Spaanse pinchos kunt u eveneens een ronde pinchohouder bij ons bestellen.

Ga naar de bovenkant