Bezoek onze winkel in Oldeberkoop! U kunt hier natuurlijk ook op afspraak uw bestelling afhalen
0
Winkelwagen
€ 0,00
Een keur aan kleine en grote(re) geschenkpakketten waarmee u haar of hem ongetwijfeld een plezier doet. 


Weergave:
  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  

Originele cadeaus van Tapasplanken.nl!

Naast exclusieve tapasplanken, keukenproducten, schaakborden van olijfhout, kookboeken  en heerlijke extra vierge olijfolie kunt u nu ook originele gift sets bestellen op Tapasplanken.nl! Deze mooie geschenkpakketten worden op aanvraag samengesteld uit een aantal producten uit ons assortiment. U kunt zo'n gift set cadeau geven aan een vriend of familielid, maar ook aan uw werknemers of zakenrelaties.

 

Wat kan er in de originele gift sets?

Onze geschenkpakketten kunt u zelf samenstellen, maar bestaan alleen maar uit duurzame producten die op een milieuvriendelijke manier zijn geproduceerd. In de gift sets zit in ieder geval een olijfhouten keukenproduct, vaak wordt dit gecombineerd met een flesje of blik olijfolie. Het is ook mogelijk een pak servetten in hetzelfde thema aan de gift set toe te voegen en een pakket kan eveneens een receptenboek bevatten . Er is dus altijd iets samen te stellen dat aan uw wensen voldoet! Uiteraard wordt zo’n pakket mooi verpakt in gekleurd vloeipapier, waaromheen doorzichtig glanzende folie en dichtgebonden met lint of raffia

Waarom kiezen voor een gift set van Tapasplanken.nl?

Als u een gift set bestelt op Tapasplanken.nl, weet u zeker dat alle producten in dit pakket op een zo milieuvriendelijk mogelijke wijze zijn vervaardigd. Onze keukenproducten zijn namelijk samengesteld uit olijfhout van olijfbomen die hun productiefunctie voor olijven zijn verloren. De olijven voor de Spaanse olijfolie groeien aan bomen die voldoende ruimte hebben om te groeien en onbespoten zijn. Zelfs de servetten zijn gemaakt van bomen uit verantwoord beheerde bossen.

Een andere reden om originele cadeaus te bestellen op Tapasplanken.nl is het feit dat onze olijfhouten keukenproducten zeer duurzaam zijn. U weet zeker dat deze artikelen lange tijd mee zullen gaan. Daarnaast staan wij altijd voor u klaar en u kunt profiteren van een uitstekende service!
 

Kookboek kopen

Een kookboek kopen koop je natuurlijk bij Tapasplanken.nl. Wij hebben een uitgebreid assortiment van kookboeken. Een leuk geschenk voor de feestdagen of als toevoeging bij een uniek cadeau zoals bijvoorbeeld een serveerplank? Vanaf 50 euro zijn de verzendkosten voor ons.| Meer

Informatie

Tapasplanken.nl is de webshop op het gebied van olijfhouten producten. U kunt de producten eenvoudig online bestellen. De meeste producten leveren wij uit voorraad. Heeft u specifieke wensen? Neemt u dan contact met ons op, wij denken graag met u mee!

Over ons

Tapasplanken.nl is de webshop op het gebied van olijfhouten producten. U kunt de producten eenvoudig online bestellen. De meeste producten leveren wij uit voorraad. Heeft u specifieke wensen? Neemt u dan contact met ons op, wij denken graag met u mee!

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Powered by CCV Shop software webshop