Geschenken en kookboeken

Originele cadeaus van Tapasplanken.nl

Naast exclusieve tapasplanken, keukenproducten, schaakborden van olijfhout, kookboeken  en heerlijke extra vierge olijfolie kunt u nu ook originele gift sets bestellen op Tapasplanken.nl! Deze mooie geschenkpakketten worden op aanvraag samengesteld uit een aantal producten uit ons assortiment. U kunt zo'n gift set cadeau geven aan een vriend of familielid, maar ook aan uw werknemers of zakenrelaties. Met de producten van Tapasplanken geeft u altijd een origineel geschenk cadeau. Onze geschenkpakketten kunt u zelf samenstellen. De pakketten bestaan alleen maar uit duurzame producten die op een milieuvriendelijke manier zijn geproduceerd. In de gift sets zit in ieder geval een olijfhouten keukenproduct, vaak wordt dit gecombineerd met een flesje of blik olijfolie. Het is ook mogelijk een pak servetten in hetzelfde thema aan de gift set toe te voegen en een pakket kan eveneens een receptenboek bevatten . Er is dus altijd iets samen te stellen dat aan uw wensen voldoet! Uiteraard wordt zo’n pakket mooi verpakt in gekleurd vloeipapier, waaromheen doorzichtig glanzende folie en dichtgebonden met lint of raffia. Origineel geschenk cadeau geven? Bekijk de leuke en originele geschenken in de webshop van Tapasplanken.nl.

Milieuvriendelijke geschenk kopen

Als u een gift set bestelt op Tapasplanken.nl, weet u zeker dat alle producten in dit pakket op een zo milieuvriendelijk mogelijke wijze zijn vervaardigd. Onze keukenproducten zijn namelijk samengesteld uit olijfhout van olijfbomen die hun productiefunctie voor olijven zijn verloren. De olijven voor de Spaanse olijfolie groeien aan bomen die voldoende ruimte hebben om te groeien en onbespoten zijn. Zelfs de servetten zijn gemaakt van bomen uit verantwoord beheerde bossen. Wanneer u een geschenk op Tapasplanken.nl besteld weet u zeker dat u een milieuvriendelijk geschenk geeft.
Een andere reden om originele cadeaus te bestellen op Tapasplanken.nl is het feit dat onze olijfhouten keukenproducten zeer duurzaam zijn. U weet zeker dat deze artikelen lange tijd mee zullen gaan. Daarnaast staan wij altijd voor u klaar en u kunt profiteren van een uitstekende service. In het assortiment vindt u bijvoorbeeld beuken serveerplanken sets. De sets zijn verkrijgbaar in verschillende aantallen serveerplanken. De serveerplanken zijn gemaakt van hoogwaardig beukenhout. De planken zien er dus niet alleen prachtig uit, maar gaan ook nog eens lange tijd mee. Bestel de meest unieke geschenken eenvoudig in de webshop van Tapasplanken.nl.

Kookboek kopen

Een kookboek kopen koop je natuurlijk bij Tapasplanken.nl. Wij hebben een uitgebreid assortiment kookboeken. Een leuk geschenk voor de feestdagen of als toevoeging bij een uniek cadeau zoals bijvoorbeeld een gegraveerde houten snijplank. U kunt een houten snijplank laten graveren met bijvoorbeeld uw logo, bedrijfsnaam of een andere tekst. Wij zorgen er voor dat de snijplank met uiterste precisie wordt gegraveerd. Met een gegraveerde snijplank geeft u uzelf of iemand anders een uniek cadeau. Bij Tapasplanken betaald u bij een besteding boven de €50,- geen verzendkosten. Als u vragen of specifieke wensen hebt kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee. Origineel geschenk kopen? Bekijk het assortiment van Tapasplanken.nl en bestel uw unieke geschenk gemakkelijk online!

Ga naar de bovenkant