Bezoek onze winkel in Oldeberkoop! U kunt hier natuurlijk ook op afspraak uw bestelling afhalen
0
Winkelwagen
€ 0,00
Duurzame Set Houten Schalen 13-16-19 cm 5 1
Set van drie ovale schaaltjes
Duurzame Set Houten Schalen 13-16-19 cm
Reviews | Review toevoegen

Drie mooie schalen van Pure Olive Wood

EAN

8718546631320  

€ 25,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Duurzame Set Houten Schalen 13-16-19 cm


Wilt u al uw borrelhapjes op een exclusieve manier serveren? Kies dan voor deze set schalen van olijfhout! U krijgt dan drie houten schalen van Pure Olive Wood in verschillende maten. De tekening en de vorm van iedere kom zijn verschillend, omdat de vorm en tekening van de olijfboom bij de productie behouden zijn gebleven. Hiermee zet u dus een uniek product op tafel!

Materiaal van de schalen

Alle drie de schalen zijn geheel vervaardigd uit olijfhout. Dit hout is zeer stevig en duurzaam, waardoor het keukengereedschap lang mee zal gaan. Een andere goede eigenschap van olijfhout is dat het zeer hygiënisch is in gebruik. Dit komt doordat het hout oliehoudend is, waardoor er minder snel etensresten in het hout zullen trekken.

Voordelen van een set houten schalen van Pure Olive Wood

Met deze schalen set van Pure Olive Wood kunt u al uw borrelhapjes op een exclusieve wijze opdienen. Het geeft tevens een natuurlijke sfeer. Alle voordelen van een de houten schalen vindt u hieronder:

• Tekening en vorm zijn uniek
• Oliehoudend, waardoor etensresten minder snel in het hout trekken
• Eén van de hardste houtsoorten ter wereld
• Duurzaam materiaal
• Voor 100% samengesteld uit olijfhout

Hoe kunt u de olijfhouten schaaltjes onderhouden?

De houten schalen van Tapasplanken.nl kunt u het beste af en toe insmeren met olijfolie. Op deze manier blijven de glans en de kleur behouden. Voor de reiniging is het verstandig om gebruik te maken van een zachte borstel of een natte doek. Het is niet mogelijk om de keukenartikelen in de vaatwasser te reinigen.

Specificaties van de schaaltjes

• Lengte-diameter: 13, 16 en 19 cm

Review toevoegen

Bedankt voor het schrijven van een review. Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Dit om spam te voorkomen. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

F. Coolen -

Top!

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Informatie

Tapasplanken.nl is de webshop op het gebied van olijfhouten producten. U kunt de producten eenvoudig online bestellen. De meeste producten leveren wij uit voorraad. Heeft u specifieke wensen? Neemt u dan contact met ons op, wij denken graag met u mee!

Over ons

Tapasplanken.nl is de webshop op het gebied van olijfhouten producten. U kunt de producten eenvoudig online bestellen. De meeste producten leveren wij uit voorraad. Heeft u specifieke wensen? Neemt u dan contact met ons op, wij denken graag met u mee!

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Powered by CCV Shop software webshop