Bezoek onze winkel in Oldeberkoop! U kunt hier natuurlijk ook op afspraak uw bestelling afhalen
0
Winkelwagen
€ 0,00
Mooie buffetplank van puur olijfhout - Tapasplanken.nl
Mooie buffetplank van puur olijfhout
1 Reviews | Review toevoegen

Duurzame keukenplank van Pure Olive Wood

EAN

8718546636394  

€ 79,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Mooie buffetplank van puur olijfhout


Wilt u uw buffethapjes voor uw gasten serveren op een exclusieve buffetplank? Met deze prachtige keukenplank van puur olijfhout zult u uw gasten zeker verrassen! Olijfhout is ook nog eens stevig en duurzaam materiaal, waardoor de houten buffetplank van Pure Olive Wood jarenlang mee kan gaan.

Productie van de buffetplank

De buffetplank is voor 100% gemaakt van olijfhout en het is dus een geheel natuurlijk product. Bij de productie van deze snijplanken is ervoor gezorgd dat de tekening en vorm van de olijfboom behouden zijn gebleven. Iedere houten tapasplank van Pure Olive Wood is dan ook uniek! Verder is olijfhout zeer hygiënisch in gebruik, omdat de etensresten door de olie in het hout niet snel in de plank zullen trekken.

Wat zijn de voordelen van deze buffetplank?

Olijfhout heeft een aantal goede eigenschappen en de aanschaf van deze buffetplank brengt dan ook een aantal voordelen met zich mee. Hieronder hebben wij voor u een opsomming gemaakt van alle voordelen:

• Elke buffetplank heeft een andere vorm en tekening
• Zeer hygiënisch in gebruik
• Geheel natuurlijk product
• Stevig en duurzaam materiaal
• Exclusief product

Onderhoud van de olijfhouten buffetplank

De olijfhouten buffetplank dient u niet te reinigen in de vaatwasser. Het is het beste om dit soort tapasplanken enkel af te wassen met een zachte borstel of een natte doek. Wrijf de houten snijplank voor het eerste gebruik in met wat olijfolie en herhaal dit zo nu en dan. Dit zorgt ervoor dat de kleur en glans beter behouden blijven.

Specificaties

• Lenge: 60-70 centimer

We kunnen helaas niet aangeven wat de breedtematen van de buffetplanken zijn, aangezien elke plank uniek is. Wilt u de exacte maten van de houten snijplank weten? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Astri Skarveland - 22-02-2018 22:04

Door te overleggen met de verkoopster en te zeggen waar ik naar op zoek was. Via de email over en weer contact, zelfs foto's van allerlei mogelijk geschikte planken. Kreeg ik precies wat ik wilde hebben, nl een mooie olijfhoutenplank bedoeld als bijzettafel op een onderstel wat ik al had.

Over ons

Tapasplanken.nl is de webshop op het gebied van olijfhouten producten. U kunt de producten eenvoudig online bestellen. De meeste producten leveren wij uit voorraad. Heeft u specifieke wensen? Neemt u dan contact met ons op, wij denken graag met u mee!

Onze winkel

Wilt u liever de producten eerst bekijken voordat u ze aanschaft? Neemt u dan een kijkje in onze winkel. 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop