Bezoek onze winkel in Oldeberkoop! U kunt hier natuurlijk ook op afspraak uw bestelling afhalen
0
Winkelwagen
€ 0,00
Snijplanken zijn vaak viezer dan een toiletbril

  Karin     29-10-2015     Reacties (0)

In het gemiddelde huishouden blijken snijplanken niet goed genoeg te worden schoongemaakt. Het lijkt er zelfs op dat u uw vlees of groenten nog beter kunt snijden op een toiletbril! Deze bevat namelijk in veel gevallen minder bacteriën dan een keukenplank.

Onderzoek naar de vieste voorwerpen in huis


De keuken is hoe dan ook de plek in huis waar de meeste bacteriën aanwezig zijn. De keukenspons is het vieste voorwerp in huis en vlak daarna komen ook de vaatdoeken en snijplanken. Bij dit onderzoek waren in totaal 180 huishoudens.

Houten snijplanken goed schoonhouden


Het nadeel van houten snijplanken is het feit dat er meer etensresten in zullen trekken, waardoor de kans nog groter is dat er bacteriën achter blijven. Gelukkig zijn onze olijfhouten keukenplanken oliehoudend en er trekken dan ook minder snel etensresten in. Toch is het van belang om de tapasplanken goed schoon te houden. U kunt ze niet in de vaatwasser stoppen, maar u kunt ze wel goed reinigen met behulp van een zachte borstel of een doekje en wat lauwwarm water.

Lees meer

Geen kerstpakket geeft gebrek aan motivatie

  Karin     29-10-2015     Reacties (0)

Geen kerstpakket zorgt voor een gebrek aan motivatie


Sommige werkgevers twijfelen er misschien over of een kerstpakket wel zo nodig is. Elke werknemer is anders en het is dan ook moeilijk om iets te vinden wat ze allemaal leuk vinden. En wat moet iemand nu met een pakket waar hij niets aan heeft? Toch is het van belang om uw werkgevers een kerstcadeau te geven, want dit geeft hen weer extra motivatie om hun werk uit te voeren. Werknemers verwachten dat hun baas waardering uit voor het werk dat ze hebben geleverd. Juist in december wordt er gerekend op een extra beloning en een kerstpakket is natuurlijk al decennia lang traditie bij bijna elk bedrijf. Geef uw werknemers dus altijd een kerstgeschenk aan het einde van het jaar, zelfs al is het maar iets kleins. Zo zullen ze hun motivatie niet verliezen en blijven ze hun werk met plezier doen. Zoekt u nog een klein geschenk of een wat groter kerstpakket dat u cadeau kunt doen aan uw werknemers? In de categorie cadeaus op Tapasplanken.nl vindt u prachtige git sets van verschillende formaten die erg leuk zijn om met de feestdagen weg te geven!

Lees meer

3 heerlijke tapashapjes

  Karin     29-10-2015     Reacties (0)

3 heerlijke tapashapjes


Wilt u een heerlijke tapasmaaltijd serveren voor uw gasten, maar weet u niet welke tapashapjes u moet serveren? In de onderstaande video kunt u zien hoe u in korte tijd drie simpele tapashapjes bereidt. 

Lees meer

Tapas recept: kleine broodhapjes met pesto

  Karin     29-10-2015     Reacties (0)

Tapas recept: kleine broodhapjes met pesto


Deze broodhapjes met pesto en roomkaas zijn heerlijk voor bij de tapas, maar u kunt ze ook als hapje opdienen tijdens een feest of evenement. Onderstaand recept is bedoeld voor 60 verrukkelijke hapjes.

Ingrediënten


• 2 potjes groene pesto • 2 potjes gegrilde paprika • 500 gram roomkaas (bieslook) • 1 casino witbrood van de bakker

Bereidingswijze


1. Vraag de bakker om het brood in de lengte in lange plakken te snijden. 2. Pak 3 plakken brood en haal hier de korsten vanaf. 3. Rol de plakken vervolgens plat met een deegroller. 4. Smeer met een lepel een laagje roomkaas op de plakken brood. 5. Herhaal dit met de groene pesto. 6. Laat de paprika uitlekken en snijd ze vervolgens open. 7. Dep ze met keukenpapier droog. 8. Vervolgens de plakken brood in tweeën snijden en hier een laagje paprika op leggen. 9. Rol de plakken op in de lengte en pak ze in folie in. 10. Laat de rolletjes opstijven in de koelkast. 11. Snijd het brood in plakjes en serveer ze op een prachtige houten serveerplank van Tapasplanken.nl.

Lees meer

Voorkom een depressie met olijfolie

  Karin     29-10-2015     Reacties (0)

Voorkom een depressie met olijfolie!


Dieetmargarines worden nog steeds door veel mensen geconsumeerd, omdat deze personen het gevoel hebben dat dit gezonder is. Maar is dit wel het geval? Een aantal jaren geleden is hier onderzoek naar gedaan en er is gebleken dat mensen die olijfolie consumeren in plaats van dieetmargarines een kleinere kans hebben op depressies!


Vetzuren in (dieet)margarines


In (dieet)margarines en verschillende soorten oliën (zonnebloemolie, soja-olie) zitten omega-6-vetzuren. Deze vetzuren zijn goed voor het hart en de bloedvaten, waardoor steeds meer fabrikanten deze stoffen in hun voeding verwerkten. Omega 6 heeft echter ook twee nadelen. Zo kan het ontstekingsfactoren in het lichaam veroorzaken en het verdringt omega-3-vetzuren uit het lichaam. Een tekort aan omega 3 en een overmaat aan ontstekingsfactoren kunnen oorzaken zijn van depressies.


Vetzuren in olijfolie


Olijfolie bevat in tegenstelling tot andere soorten olie en margarines omega-9-vetzuren. Omega 9 heeft net als omega 6 een positief effect op het hart en de bloedvaten. Het grote verschil is dat deze stoffen geen omega-3-vetzuren verdringen en ook geen ontstekingsfactoren in het lichaam veroorzaken. Daarom hebben olijfolie consumenten een minder grote kans op depressies dan mensen die (dieet)margarines of andere oliën consumeren.

Lees meer| Meer

Over ons

Tapasplanken.nl is de webshop op het gebied van olijfhouten producten. U kunt de producten eenvoudig online bestellen. De meeste producten leveren wij uit voorraad. Heeft u specifieke wensen? Neemt u dan contact met ons op, wij denken graag met u mee!

Onze winkel

Wilt u liever de producten eerst bekijken voordat u ze aanschaft? Neemt u dan een kijkje in onze winkel. 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop