Bezoek onze winkel in Oldeberkoop! U kunt hier natuurlijk ook op afspraak uw bestelling afhalen
0
Winkelwagen
€ 0,00
Nieuwe trend: houten badplanken!


Badplanken bestaan al enige tijd, ook al kent nog niet iedereen dit. Nu is er echter een fantastische nieuwe trend: houten badplanken! Een houten baplank geeft uw badkamer een unieke uitstraling en het is ook nog eens handig. Bij Tapasplanken.nl kunt u nu ook houten badplanken bestellen! 

Badplanken van olijfhout

Natuurlijk wist u al dat u in onze webshop olijfhouten tapasplanken kunt bestellen. Maar we hebben ook planken die langer en smaller zijn en kunnen worden gebruikt als badplank. Op de foto hierboven ziet u een van onze houten badplanken. Zoals u ziet geeft het een luxe uitstraling en het is daarnaast ook handig om spullen op te plaatsen.

Wat zijn de voordelen van een olijfhouten badplank?

Olijfhout is zeer stevig en duurzaam materiaal, waardoor de badplank lange tijd meegaat. Aangezien het zo stevig is, kunt u ook gemakkelijk wat spullen op de badplank plaatsen. Onze badplanken zijn voor 100% gemaakt van olijfhout, waardoor ze allemaal een unieke vorm en tekening hebben. Zeker een exclusief product!


Wilt u een olijfhouten badplank bestellen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 085 - 27 333 66!
  Rowan Blom     06-09-2016 22:46     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Over ons

Tapasplanken.nl is de webshop op het gebied van olijfhouten producten. U kunt de producten eenvoudig online bestellen. De meeste producten leveren wij uit voorraad. Heeft u specifieke wensen? Neemt u dan contact met ons op, wij denken graag met u mee!

Onze winkel

Wilt u liever de producten eerst bekijken voordat u ze aanschaft? Neemt u dan een kijkje in onze winkel. 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop