Bezoek onze winkel in Oldeberkoop! U kunt hier natuurlijk ook op afspraak uw bestelling afhalen
0
Winkelwagen
€ 0,00
Combineer onze olijfhouten tapasplanken met de porseleinen kommen van Tokyo Design Studio!  

 

Onze olijfhouten tapasplanken zijn natuurlijk al een waar kunstwerk op zich, maar met de porseleinen kommen van Tokyo Design Studio maakt u het helemaal af. Het organisische gevormde hout van de planken en de strakke vormen van de kommen zijn een fantastische combinatie!

 
 

 

Snijplanken van olijfhout

Al onze snijplanken zijn gemaakt van 100% olijfhout. De vorm en tekening zijn nooit hetzelfde, waardoor u dus een uniek product in huis haalt. Olijfhout is zeer stevig materiaal en de snijplanken gaan dan ook lang mee. Daarnaast trekken etensresten niet snel in het hout, waardoor de planken zeer geschikt zijn voor gebruik in de keuken. Ideaal voor het serveren van uw (tapas)hapjes, maar het is natuurlijk ook mogelijk om onze tapasplanken te gebruiken als snijplank!

Porseleinen kommen van Tokyo Design Studio

Sinds kort hebben wij ons assortiment uitgebreid met de prachtige kommen van Tokyo Design Studio. Deze kommen zijn gemaakt van hoogwaardig porselein en versierd met elegante ontwerpen gebaseerd op de Japanse cultuur. Het materiaal kan hoge temperaturen verdragen en de kommen zijn dus ovenbestendig. De strakke vormgeving geeft de porseleinen kommen een luxe en moderne uitstraling.

Wilt u uw tapasmaaltijd op een unieke wijze presenteren? Bestel dan onze prachtige olijfhouten tapasplanken en combineer ze met de porseleinen kommen van Tokyo Design Studio!

  Rowan Blom     28-07-2016 21:20     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Over ons

Tapasplanken.nl is de webshop op het gebied van olijfhouten producten. U kunt de producten eenvoudig online bestellen. De meeste producten leveren wij uit voorraad. Heeft u specifieke wensen? Neemt u dan contact met ons op, wij denken graag met u mee!

Onze winkel

Wilt u liever de producten eerst bekijken voordat u ze aanschaft? Neemt u dan een kijkje in onze winkel. 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop