Bezoek onze winkel in Oldeberkoop! U kunt hier natuurlijk ook op afspraak uw bestelling afhalen
0
Winkelwagen
€ 0,00
Spaanse tapasbeleving in Amsterdam: 5 hotspots!    

Woon je in de buurt van Amsterdam of wil je hier een keer een dagje uit? Dan moet je zeker niet vergeten om een van de tapas bars te bezoeken. In Amsterdam vind je een groot aantal tapas bars en enkele daarvan geven je echt het gevoel dat je in Spanje bent! Welke tapas bars zijn echte hotspots? 

1. Patra Negra

Patra Negra heeft twee verschillende locaties: één op de Utrechtsestraat en één in Oost. In beide tapas bars is het altijd gezellig en je kunt hier tot na middernacht nog een heerlijk hapje eten. En daarbij zijn de prijzen ook nog eens laag.

2. Duende Dos

In de gezellige Jordaan vind je het tapas restaurant Duende Dos waar je lekker knus met zijn tweetjes kunt eten. Er is echter ook genoeg ruimte in het restaurant voor grote groepen, waardoor het ook ideaal is als je met een groep familieleden of vrienden tapas wilt gaan eten.

3. Taverna Barcelona

Taverna Barcelone is gelegen in de gezellige Amsterdamse buurt de Pijp. Deze knusse tapas bar heeft een echte Catalaanse keuken en je kunt hier dan ook heerlijk genieten van de traditionale Catalaanse tapashapjes en wijn.

4. A La Plancha

In de Jordaan vind je ook de taps bar A La Plancha. Hier heb je een uitgebreide keuze aan tapas hapjes en je kunt buiten de kaart om nog lekkere authentieke gerechten bestellen.

5. Vida

Vida is een leuk en gezellig tapas restaurant met heerlijke tapas gelegen in Oud Zuid. Je kunt hier aan een knus tafeltje eten, maar het is ook mogelijk om aan de opvallende bar te dineren.

Denk je dat je vrienden ook moeten weten wat de tapas hotspots zijn in Amsterdam? Deel dit artikel dan via de social media knoppen rechtsonder!

  Rowan Blom     15-07-2016 20:05     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Over ons

Tapasplanken.nl is de webshop op het gebied van olijfhouten producten. U kunt de producten eenvoudig online bestellen. De meeste producten leveren wij uit voorraad. Heeft u specifieke wensen? Neemt u dan contact met ons op, wij denken graag met u mee!

Onze winkel

Wilt u liever de producten eerst bekijken voordat u ze aanschaft? Neemt u dan een kijkje in onze winkel. 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop