Bezoek onze winkel in Oldeberkoop! U kunt hier natuurlijk ook op afspraak uw bestelling afhalen
0
Winkelwagen
€ 0,00
In het gemiddelde huishouden blijken snijplanken niet goed genoeg te worden schoongemaakt. Het lijkt er zelfs op dat u uw vlees of groenten nog beter kunt snijden op een toiletbril! Deze bevat namelijk in veel gevallen minder bacteriën dan een keukenplank.

Onderzoek naar de vieste voorwerpen in huis


De keuken is hoe dan ook de plek in huis waar de meeste bacteriën aanwezig zijn. De keukenspons is het vieste voorwerp in huis en vlak daarna komen ook de vaatdoeken en snijplanken. Bij dit onderzoek waren in totaal 180 huishoudens.

Houten snijplanken goed schoonhouden


Het nadeel van houten snijplanken is het feit dat er meer etensresten in zullen trekken, waardoor de kans nog groter is dat er bacteriën achter blijven. Gelukkig zijn onze olijfhouten keukenplanken oliehoudend en er trekken dan ook minder snel etensresten in. Toch is het van belang om de tapasplanken goed schoon te houden. U kunt ze niet in de vaatwasser stoppen, maar u kunt ze wel goed reinigen met behulp van een zachte borstel of een doekje en wat lauwwarm water.
  Karin     29-10-2015 19:09     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Over ons

Tapasplanken.nl is de webshop op het gebied van olijfhouten producten. U kunt de producten eenvoudig online bestellen. De meeste producten leveren wij uit voorraad. Heeft u specifieke wensen? Neemt u dan contact met ons op, wij denken graag met u mee!

Onze winkel

Wilt u liever de producten eerst bekijken voordat u ze aanschaft? Neemt u dan een kijkje in onze winkel. 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop