Bezoek onze winkel in Oldeberkoop! U kunt hier natuurlijk ook op afspraak uw bestelling afhalen
0
Winkelwagen
€ 0,00

Extra grip tijdens het snijden? Bestel een snijplank met handvat
 

De meeste snijplanken hebben een eenvoudig ontwerp. Ze zijn vierkant of rond en hebben verder geen versieringen of andere poespas. Voor veel mensen werken deze snijplanken prima, maar helaas kan niet iedereen goed werken met een eenvoudige snijplank. Merkt u dat u wat meer grip nodig heeft tijdens het snijden? Dan bestelt u een snijplank met handvat bij Tapasplanken.nl.

 

Meer grip met een snijplank met handvat
 

Tapasplanken.nl heeft standaard snijplanken in het assortiment, maar verkoopt ook snijplanken met handvat. Deze snijplanken bieden extra grip tijdens het snijden. Door het handvat vast te houden tijdens het snijden van vlees, vis, groente of fruit, weet u zeker dat de snijplank niet kan verplaatsen. Zo kunt u gemakkelijker én veiliger snijden.

 
Het gebruiken van een snijplank met handvat is voornamelijk handig als u iets moet snijden wat vrij hard is. Denk hierbij aan pompoen, knolselderij of een harde fruitsoort. Door het handvat vast te houden, weet u zeker dat de snijplank door het harde drukken van het mes niet kan verschuiven.
 

Snijplanken van hoogwaardig olijfhout
 

Alle snijplanken van Tapasplanken.nl worden van hoge kwaliteit olijfhout gemaakt. Ook onze snijplanken met handvat zijn van deze houtsoort gemaakt. Olijfhout is sterk, heeft een lange levensduur en is onderhoudsvriendelijk. Koopt u een olijfhouten snijplank met handvat in onze online shop, dan weet u zeker dat u hier jaren plezier van heeft.

 

Vragen? Neem contact met ons op

Heeft u vragen over een van onze snijplanken met handvat? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen al uw vragen beantwoorden. Ook als u hulp nodig heeft met het plaatsen van een bestelling, kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag het bestelproces van onze webwinkel op de juiste manier te doorlopen, zodat u uw snijplank met handvat op de juiste manier kunt bestellen bij 
 

    14-11-2017 12:38     Reacties ( 0 )

Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Over ons

Tapasplanken.nl is de webshop op het gebied van olijfhouten producten. U kunt de producten eenvoudig online bestellen. De meeste producten leveren wij uit voorraad. Heeft u specifieke wensen? Neemt u dan contact met ons op, wij denken graag met u mee!

Onze winkel

Wilt u liever de producten eerst bekijken voordat u ze aanschaft? Neemt u dan een kijkje in onze winkel. 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop