Bezoek onze winkel in Oldeberkoop! U kunt hier natuurlijk ook op afspraak uw bestelling afhalen
0
Winkelwagen
€ 0,00
Puur Beuken Snijplanken Set 25-35-45cm
0 Reviews | Review toevoegen

Puur Hout | Beuken Snijplanken Set 25-35-45cm   De meeste mensen gebruiken meerdere snijplanken in de keuken. Soms wordt er een kleine snijplank gebruikt, dan wordt er weer een grote snijplank geb...

EAN

8718546639661  

€ 29,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Puur Hout | Beuken Snijplanken Set 25-35-45cm
 

De meeste mensen gebruiken meerdere snijplanken in de keuken. Soms wordt er een kleine snijplank gebruikt, dan wordt er weer een grote snijplank gebruikt bij het koken. Wilt u ook meerdere snijplanken gebruiken in de keuken, maar wilt u deze planken niet los aanschaffen? Dan bestelt u de Puur Hout | Beuken Snijplanken Set 25-35-45cm bij Tapasplanken.nl. Bestelt u deze set, dan krijgt u drie hoogwaardige snijplanken thuisgestuurd.

 

Een complete set met drie snijplanken
 

De Puur Hout | Beuken Snijplanken Set 25-35-45cm bestaat uit drie hoogwaardige snijplanken van beukenhout. Deze snijplanken hebben diverse afmetingen. De kleinste snijplank in de set is 35 centimeter lang. De middelste snijplank van de Puur Hout | Beuken Snijplanken Set 25-35-45cm is 45 centimeter lang. De grootste snijplank in de set is 45 centimeter lang. Omdat de set uit snijplanken in diverse formaten bestaat, kunt u altijd het juiste formaat snijplank gebruiken in de keuken.

 
Let op: de snijplanken in deze set worden van beukenhout gemaakt. Omdat dit een natuurlijke materiaalsoort is, kunnen de afmetingen van de snijplanken iets afwijken. Vaak gaat het slechts om enkele millimeters, maar toch is het goed hier rekening mee te houden als u de Puur Hout | Beuken Snijplanken Set 25-35-45cm bestelt.
 

Snijplanken van het beste beukenhout


De drie planken van de Puur Hout | Beuken Snijplanken Set 25-35-45cm worden van het beste beukenhout gemaakt. Hierdoor zien de planken er niet alleen mooi uit, maar gaan deze bovendien lang mee. Onderhoudt u de snijplanken goed, dan heeft u hier gegarandeerd jaren plezier van.

 
Meer weten? Neem contact op

Wilt u meer weten over de Puur Hout | Beuken Snijplanken Set 25-35-45cm? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen graag. En heeft u hulp nodig met het plaatsen van een bestelling bij Tapasplanken.nl? Dan kunt u ook contact met ons opnemen. Wij helpen u graag het bestelproces te doorlopen.
 
 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Over ons

Tapasplanken.nl is de webshop op het gebied van olijfhouten producten. U kunt de producten eenvoudig online bestellen. De meeste producten leveren wij uit voorraad. Heeft u specifieke wensen? Neemt u dan contact met ons op, wij denken graag met u mee!

Onze winkel

Wilt u liever de producten eerst bekijken voordat u ze aanschaft? Neemt u dan een kijkje in onze winkel. 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop