Bezoek onze winkel in Oldeberkoop! U kunt hier natuurlijk ook op afspraak uw bestelling afhalen
0
Winkelwagen
€ 0,00
Kerstpakketten trend: food sharing


Food sharing is de laatste jaren steeds populairder geworden. Samen met familie of vrienden eet je kleine gerechtjes die worden opgediend in kleurrijke schaaltjes. Eerst ging men hiervoor naar tapas-, sushi- of mezzerestaurants, maar tegenwoordig wordt dit ook vaak thuis gedaan. Het is dan ook niet vreemd dat kerstpakketten met producten gerelateerd aan food sharing nu een ware trend zijn.
Food sharing kerstpakketten op Tapasplanken.nl

Tapasplanken.nl levert exclusieve tapasplanken en keukenproducten van olijfhout. Ook kun je bij ons terecht voor producten van porselein en verrukkelijke olijfolie. We hebben tevens een aantal luxe kerstpakketten samengesteld met producten uit ons assortiment.

Onze kerstpakketten zijn geheel gericht op food sharing. In de meeste kerstpakketten zit een tapasplank, waarmee tapashapjes in stijl kunnen worden opgediend. Daarnaast vind je in enkele van onze pakketten schaaltjes voor het opdienen van kleine hapjes of sausjes.

Zelf een kerstpakket samenstellen

Wil je zelf een kerstpakket samenstellen met de producten uit ons assortiment? Dat is uiteraard ook mogelijk. Combineer bijvoorbeeld een luxe tapasplank met lekkere olijfolie en een receptenboek. Of geef je personeelsleden of zakenrelaties een voedseldroger met handboek cadeau!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en onze staffelprijzen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 085 - 27 333 66.

  Rowan Blom     01-10-2016 15:01     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Over ons

Tapasplanken.nl is de webshop op het gebied van olijfhouten producten. U kunt de producten eenvoudig online bestellen. De meeste producten leveren wij uit voorraad. Heeft u specifieke wensen? Neemt u dan contact met ons op, wij denken graag met u mee!

Onze winkel

Wilt u liever de producten eerst bekijken voordat u ze aanschaft? Neemt u dan een kijkje in onze winkel. 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop