Bezoek onze winkel in Oldeberkoop! U kunt hier natuurlijk ook op afspraak uw bestelling afhalen
0
Winkelwagen
€ 0,00
Een uniek cadeau: een giftset van Tokyo Design Studio

Een uniek cadeau: een giftset van Tokyo Design Studio

Heeft u binnenkort een verjaardag, een jubileum of een andere feestelijke gelegenheid op de planning staan en zoekt u een uniek cadeau voor de gastheer of -vrouw? Dan kunt u een giftset van Tokyo Design Studio cadeau geven. Tokyo Design Studio is al vele jaren gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van de mooiste porseleinen producten, die stuk voor stuk een duidelijke link hebben met de Japanse cultuur. Een ideaal cadeau voor iemand die graag in de keuken staat, maar ook zeker voor mensen die van borrelen houden. De porseleinen producten van Tokyo Design Studio kunnen in de keuken gebruikt worden, maar zijn ook geschikt om de lekkerste gerechten op een stijlvolle manier te serveren

Tokyo Design Studio: porselein van hoge kwaliteit

Tokyo Design Studio verkoopt alleen porseleinen producten van hoge kwaliteit. De uitstekende kwaliteit van het materiaal ziet u niet alleen in het porselein terug, maar geeft het porselein van het gerenommeerde merk ook een extra lange levensduur. Zelfs als de producten veel gebruikt worden, gaan de porseleinen producten van Tokyo Design Studio vele jaren mee.

Een uniek cadeau geven? Schenk een giftset met porselein

U kunt de producten van Tokyo Design Studio los aanschaffen bij Tapasplanken.nl, maar er zijn ook giftsets met de verschillende producten van het merk verkrijgbaar. Door een giftset met porseleinen producten te kopen, kunt u een setje met meerdere prachtige producten van het gerenommeerde merk cadeau geven. Denk hierbij aan een set met meerdere prachtige kommetjes van porselein, maar ook aan een porseleinen theeset of een set die gebruikt kan worden voor het serveren van sushi.

Bent u nieuwsgierig geworden naar ons aanbod porseleinen producten en giftsets van Tokyo Design Studio? Neem dan een kijkje in ons grote assortiment en schaf uw favoriete product of giftset direct aan. Geeft u een porseleinen product of giftset van Tokyo Design Studio cadeau, dan weet u zeker dat u een presentje geeft dat goed in de smaak valt.

 

 

 

    25-01-2017 13:25     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Over ons

Tapasplanken.nl is de webshop op het gebied van olijfhouten producten. U kunt de producten eenvoudig online bestellen. De meeste producten leveren wij uit voorraad. Heeft u specifieke wensen? Neemt u dan contact met ons op, wij denken graag met u mee!

Onze winkel

Wilt u liever de producten eerst bekijken voordat u ze aanschaft? Neemt u dan een kijkje in onze winkel. 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop