Bezoek onze winkel in Oldeberkoop! U kunt hier natuurlijk ook op afspraak uw bestelling afhalen
0
Winkelwagen
€ 0,00
Houten snijplanken /

Beukenhouten snijplanken

Weergave:
 


Bezig met laden...

Beukenhout is een van de beste materialen om snijplanken en serveerplanken van te maken. Het is een van de hoogwaardigste houtsoorten. Beukenhout is een vrij harde houtsoort en heeft een hoge dichtheid. Hierdoor gaat het erg lang mee en neemt het ook weinig vocht en etensresten op. Bovendien heeft beukenhout vergeleken met andere houtsoorten een wat betere antibacteriële werking. Doordat het hout erg droog is, hebben bacteriën bij beukenhout veel minder kans om te overleven. Deze eigenschappen zorgen dat beukenhout het ideale materiaal voor tapasplanken is. Of u de planken nu gebruikt als snijplank in de keuken of om tapas, kaas of uw favoriete hapjes mee te serveren, met een beuken snij, serveer- of tapasplank zit u altijd goed.

Eigen karakter beukenhouten tapasplank

Een beukenhouten tapasplank is niet alleen functioneel maar ook erg decoratief. Beukenhout heeft niet alleen een heel specifieke tekening maar ook een geheel eigen kleur, wat deze tapasplanken echt een geheel eigen karakter geeft. De heldere, neutrale tint van beukenhout past uitstekend bij moderne en Scandinavische interieurs.

Vooral geliefd als snijplank

Beukenhout is een geliefd materiaal voor snijplanken. Hiervoor zijn hardhoutsoorten het meest geschikt. Hierbij heeft beukenhout het voordeel dat het niet zo heel erg hard is en niet makkelijk versplintert. Uw keukenmessen slijten daardoor minder hard en de planken gaan erg lang mee. Uiteraard is de antibacteriële werking van beukenhout ook erg prettig en praktisch.

Verschillende modellen beukenhouten snijplank

Wij hebben heel veel uiteenlopende modellen in ons assortiment. Vanaf een eenvoudige snijplank tot een praktische steakplank en van een set serveerplanken tot een handige streetfoodtray waarmee u uw gasten heerlijk kunt verrassen. Al deze planken zijn vervaardigd van hoogwaardig, duurzaam beukenhout.| Meer

Over ons

Tapasplanken.nl is de webshop op het gebied van olijfhouten producten. U kunt de producten eenvoudig online bestellen. De meeste producten leveren wij uit voorraad. Heeft u specifieke wensen? Neemt u dan contact met ons op, wij denken graag met u mee!

Onze winkel

Wilt u liever de producten eerst bekijken voordat u ze aanschaft? Neemt u dan een kijkje in onze winkel. 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop