Bezoek onze winkel in Oldeberkoop! U kunt hier natuurlijk ook op afspraak uw bestelling afhalen
0
Winkelwagen
€ 0,00

3x leuke kerstcadeaus voor de keukenprins(es)

3x leuke kerstcadeaus voor de keukenprins(es)


Sinterklaas is het land weer uit en dit betekent dat het weer tijd is om kerstcadeautjes te kopen. Wilt u een leuk kerstcadeau kopen voor een keukenprins(es), maar weet u niet zo goed wat u hem of haar moet geven? Dan helpt Tapasplanken.nl u graag. In dit artikel zetten we drie leuke kerstcadeaus voor echte keukenprinsen en keukenprinsessen op een rijtje.

 

1: Een houten vijzel
 

De meeste mensen hebben een vijzel van steen, maar u kunt ook een vijzel van hout aanschaffen voor uw keukenprins(es). De houten vijzels van Tapasplanken.nl worden van olijfhout gemaakt. Deze houtsoort is erg sterk en dit maakt een vijzel van olijfhout op en top duurzaam.

 

2: Een houten snijplank
 

Tapasplanken.nl verkoopt niet alleen vijzels van olijfhout, maar heeft ook prachtige snijplanken van olijfhout in het assortiment. Er zijn kleine snijplanken, maar ook grotere planken en snijplanken met handvaten. Door ons grote assortiment snijplanken, vindt u altijd wel een snijplank die helemaal aan de eisen van de ontvanger van het cadeau voldoet.

 

Ook houten snijplanken zijn erg sterk. Koopt u een snijplank van olijfhout bij Tapasplanken.nl, dan weet u zeker dat de ontvanger van uw cadeau vele jaren plezier heeft van deze plank. Ook als de keukenprins of keukenprinses de plank iedere dag gebruikt om ingrediënten te snijden, gaat de plank jaren mee.
 

3: Heerlijke olijfolie
 

Tot slot kunt u uw keukenprins(es) ook heerlijke olijfolie cadeau geven. De olie van Tapasplanken.nl kan niet alleen gebruikt worden bij het koken, maar kan ook als hapje geserveerd worden. Doe een beetje olie in een bakje, doe er wat suiker bij en serveer dit met brood en u bent klaar. Om dat onze olie zo lekker is, kunt u dit gewoon zonder toevoegingen met wat brood eten. Heerlijk! 

    08-12-2017 10:12     Reacties ( 0 )

Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Over ons

Tapasplanken.nl is de webshop op het gebied van olijfhouten producten. U kunt de producten eenvoudig online bestellen. De meeste producten leveren wij uit voorraad. Heeft u specifieke wensen? Neemt u dan contact met ons op, wij denken graag met u mee!

Onze winkel

Wilt u liever de producten eerst bekijken voordat u ze aanschaft? Neemt u dan een kijkje in onze winkel. 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop